Secretariaat en correspondentieadres: Bruno Verhavert
Heemkundige Kring Zoersel vzw
INFO LEDEN

DOEL:

De Heemkundige Kring Zoersel vzw stelt zich tot doel: het bestuderen en bewaren van de geschiedenis, de volksaard en de gebruiken van eigen bodem in de leefwereld Halle, St.-Antonius en Zoersel.
Ook nemen wij de nodige initiatieven voor het instandhouden van waardevolle gebouwen en landschappen en het bewaren voor de toekomst van oude documenten en gebruiksvoorwerpen met betrekking tot de leefgemeenschap, de landbouw en veeteelt, het vakmanschap, de ontspanning en het geloof of bijgeloof in onze gemeente.

ONKOSTEN:

Niemand van de vrijwilligers die bij HKZ vzw actief zijn ontvangen een prestatievergoeding.

VERZEKERING:

Er werd een verzekering ‘Burgerlijke Aansprakelijkheid met Rechtsbijstand’ en een verzekering tegen ‘Lichamelijke Schade’ afgesloten.

LIDMAATSCHAP:

Iedereen kan lid worden van HKZ vzw en één lidmaatschap geld voor gans uw gezin.
U bepaalt zelf uw bijdrage per jaar door één van volgende bedragen

gewoon lid      €   7,00
steunend lid   € 13,00
erelid             € 25,00